2024. május 2. - Zsigmond

Már előzetesben az értékbecslő

Előzetes letartóztatásba helyezték tegnap azt az ingatlan-értékbecslőt, akit szerdán vett őrizetbe a rendőrség az erzsébetvárosi ingatlanpanama kapcsán. Ő a nyolcadik gyanúsított az ügyben. Az erzsébetvárosi ingatlanügyben a bíróság tegnap előzetes letart
2008. december 5. péntek 07:55 - Hírextra
A szerdán őrizetbe vett férfi - akinek kilétét a főügyészség nem fedte fel, mondván, nem közszereplőről van szó - a gyanú szerint a képviselő-testületet megtévesztve hamis szakvéleményeket adott a 2003-ban és 2004-ben eladott önkormányzati épületek értékéről, olykor százmillió forinttal kisebbet a piaci árnál.

A férfi a nyolcadik gyanúsított az erzsébetvárosi panama ügyében. E sorba tartozik Nagy György vállalkozó, a VII. kerületi lakásépítő kft. kisebbségi tulajdonosa, élettársa, a gyanú szerint stróman cégek alapításában közreműködő Szijjártó Piroska, az ugyancsak előzetesben lévő Gál György erzsébetvárosi SZDSZ-frakcióvezető, az épületeladásokat a testületnek előterjesztő gazdasági bizottság korábbi elnöke, valamint több strómancég-tulajdonos.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását