2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az EMFESZ az év Mecénása!

A Magyar Fesztivál Szövetség (MAFESZ) által létrehozott „Év Mecénása” díjat 2008-ban az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. kapta meg. Az EMFESZ az augusztusban Nyíregyházán megrendezett VIDOR Világzenei Fesz
2008. december 5. péntek 15:15 - Hírextra
Az idén hetedik alkalommal megrendezett Vidámság és Derű Országos seregszemléje (közismertebb nevén VIDOR Fesztivál) Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja.

A VIDOR Fesztivál ideje alatt a nyíregyházi Kossuth téren felállított gas.hu sátorban az érdeklődők megismerkedhettek az EMFESZ gas.hu lakossági gázszolgáltatásával is.

A díjat a MAFESZ közgyűlésén 2008. december 4-én, Pécsen adták át Biczók Andrásnak az EMFESZ kereskedelmi igazgatójának.

Biczók András:
„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az első alkalommal odaítélt Év mecénása díját mi kaphattuk meg. Mivel szolgáltatásunk alapvetően online felülethez kötődik, kiemelten fontosak számunkra azok az események, ahol személyesen is találkozhatunk fogyasztóinkkal. A VIDOR Fesztivál kitűnő alkalmat biztosított erre, és külön szeretnénk megköszönni a nyíregyházi szervezőknek az áldozatos munkájukat, és bízunk abban, hogy az elkövetkező években is lesz lehetőségünk a fesztivál támogatására!”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását