2022. szeptember 26. - Jusztina

A legértékesebb csapat

A Forbes magazin -az amerikai négy nagy profi bajnokság közül utolsóként - a tengerentúli kosárlabdaliga együtteseiről is elkészítette felmérését, mely alapján a New York Knicks ér a legtöbbet az NBA-ben.
2008. december 4. csütörtök 10:40 - Hírextra
A pályán évek óta gyengélkedő Knicks piaci értéke a magazin szerint 613 millió dollár, ami egyszázalékos növekedés a múlt évhez képest.

A második helyen a legutóbb döntős Los Angeles Lakers áll ebben a rangsorban 584 millió dollárral. Az első ötben még három keleti gárda, a Chicago Bulls (504 millió), a Detroit Pistons (480 millió) és a Cleveland Cavaliers (477 millió) található.

A több mint 20 év után idén újra bajnok Boston Celtics értéke 56 millió dollárral nőtt meg 2007-hez képest és jelenleg 447 millión áll.

A liga "legolcsóbb" csapata a Milwaukee Bucks 278 millió dollárral.

A Forbes korábbi elemzései alapján az amerikaifutball-ligában (NFL) a Dallas Cowboys 1,6 milliárd dollárral, a baseball-bajnokságban (MLB) a New York Yankees 1,3 milliárddal, míg a jégkorongozóknál (NHL) a Toronto Maple Leafs 448 millióval éri a legtöbbet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását