2024. március 29. - Auguszta

Leleplezett szex mítoszok

Összegyűjtöttük a legelterjedtebb szex mítoszokat, és le is leplezzük őket. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire feleslegesen görcsöltél olyan dolgokon, melyek valójában nem is léteznek.
2008. december 1. hétfő 07:52 - Hírextra
1. A férfiak többször kívánják a szexet, mint a nők

Ha hiszünk annak a nevetséges dolognak, hogy a férfiak minden hetedik másodpercben a szexre gondolnak, míg a nőknek csupán 25%-a gondol rá naponta, és hiszünk a rengeteg hamis reklámnak, akkor kétségkívül egyetérthetünk a fenti állítással.

De, ahogy azt a rendszeres olvasók már nagyon jól tudják, sosem szabad lebecsülni a nők szexuális energiáját, amint elérkezik a hálószobai bátorságpróba. (Mellesleg pedig, egy új tanulmány szerint a férfiaknak csupán a 23%-a vallotta be, hogy rendszeresen fantáziál a szexről, szóval a hét másodperces teória egyértelműen hamis.)

Az azonban igaz, hogy gyakran a túl tisztességes szex az oka, hogy a nők fejfájást színlelnek, a fáradság és a kimerültség is sokban hozzájárul ahhoz, hogy meghiúsul az estére tervezett ágytorna. Egy szex terapeuta szerint a férfiaknak csak annyi dolguk, hogy ráérezzenek arra a bizonyos időszakra a hónapban, amikor tényleg szerencsével járhatnak…

„A hormonok a felelősek azért, hogy úgy érezzük, hogy egy hónapban csak egy bizonyos időben kívánjuk a szexet, és nem a hónap minden napján” – írja. „És, mivel hajlamosak vagyunk több érzelmet kapcsolni a szexhez, mint a férfiak, ezért nem könyörgünk nekik akcióért, ha magunkra hagynak egy kis időre.”

Az tény, hogy a férfiak imádják a szexet. A nők azzal a férfivel imádják a szexet, akit szeretnek. Ez a kulcsa az egésznek. Ennélfogva, amikor biztonságban érzik magukat egy hűséges és odaadó társ oldalán, valószínű, hogy a libidójuk is nagy mértékben megnövekszik. Ami viszont igazán kár – ha hihetünk a tudósoknak – az az, hogy amikor egy férfi kapcsolatban él valakivel, a libidója csökkenni kezd. Így pont a kiegyenlítetlen libidókból adódik a legtöbb probléma.

Egy olvasó írta:

„Mérföldkőhöz értem el a kapcsolatomban, és nem tudom mit tegyek. A barátom és én egy éve vagyunk együtt, és már látható jelei vannak annak, hogy a szexuális életünk hanyatlik. Amíg a nők nemi vágya általában csökken, velem ez pont fordítva van. A barátom libidója, mintha soha nem is létezett volna, az enyém viszont egyre többet és többet akar. Azt mondta, hogy neki sosem volt nagy szexuális étvágya, az enyém viszont úgy tűnik túl nagy!”

„Ami engem érdekel az annak a lehetősége, hogy a hanyatló szexuális életünk jelezheti azt, hogy egy idő után minden szenvedély ki fog veszni belőlünk? Szeretem a barátomat, de nem vagyok benne biztos, hogy egy szenvedélyektől mentes kapcsolatban kell-e maradnom. Ha nem szexelünk, nem alakulhat ki egy alavetően jó baráti kapcsolat köztünk? Megéri a kapcsolatban maradnom?”

2. A G-pont nem létezik

Az élet számos rejtélyt tartogat, de ami a világon a legjobban érdekli a nőket az a csalóka G-pont. Néhányan azt mondják, hogy nem létezik, ez csak egy mítosz, amit a nők találtak ki. Mások úgy vélik, hogy éppen annyira valódi, mint Heidi Klum mellei, és nők ezrei érezhetik magukat szerencsésnek, amiért átélték a G-pontos orgazmust. Ha te nem vagy köztük, ne emészd magad miatta, különösen figyelembe véve, hogy a statisztikák szerint a nők 70%-a az első pár alkalommal sosem tapasztalja meg az orgazmust.



De azért mindig van remény. Köszönhetően egy új találmánynak, egy speciális nőgyógyászati szkennernek kiderült, hogy minden nőnek ezen a bolygón van G-pontja, csupán annyi a különbség, hogy egyesek jobban tudják használni ezt másoknál.

3. Az osztriga vágykeltő

Köztudott, hogy bizonyos ételek fokozzák a nemi vágyat, néhányan azonban úgy vélik, hogy mindez csak egy rakás süket duma, annyi azonban biztos, hogy valódi bizonyíték nincs, hogy ez valóban működne.

“A barátnőmnek például elég, ha iszik egy korty vörösbort, bekap egy szelet étcsokit, és máris teljesen beindul, lerántja magáról a ruháit és durr bele a dologba. Persze a tejszínhab sem marad el”.

4. Az ananászlétől jobb ízű lesz a sperma

Amíg a jó diéta és a rendszeres testmozgás javítja a test váladékainak az ízét, addig a cigaretta, az alkohol, a drogok, a fűszeres ételek, és a fokhagyma sokat ront rajta, de nem kifejezetten csak az ananászlé lehet a megoldás. Szakértők szerint a gyümölcslevek széles választéka, rengeteg víz, a fahéj, a bormenta és a citrom segíthet, hogy job legyen a szexuális életed.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását