2024. április 25. - Márk

A mágia csak adósságot hozott

A 25 éves Julija Brodnyiki három évig élt Vaszilijjal, 46 éves szerelmével, s már az esküvőre készült, amikor kedvese váratlanul távozott az életéből: ekkor a csinos moszkvai lány a Végső Mágia Központhoz fordult segítségért, amely azonban Vaszilijt nem h
2008. november 27. csütörtök 07:56 - Hírextra
Oroszországban óriási piaca van a mágusoknak, sokadik érzékkel rendelkező csodalényeknek, jósnőknek, és szinte mindennek, ami egy kicsit is misztikus. Julija esete mégis párját ritkítja.

A lány a tévében látta a Végső Mágia Központ reklámját, amely szerint ott garantáltan visszahozzák az elveszett kedvest. Elmondása szerint azonnal egy "vezető specialistához" került, aki 320 ezer rubelt kért a segítségért. Az összeg fejében számlát nem, csak egy babát adott, hogy azt Julija 14 napig hordja magánál.

Vaszilij azonban nem került meg, s ekkor a központban az eset nehézségeire hivatkozva újabb 420 ezer rubelt kértek. Ezúttal egy gyertyát adtak, no meg egy varázsigét, amelyet naponta el kellett mondani.

Ez sem segített azonban, olyannyira, hogy Julija megtudta: szerelme megnősült. Rohant a központba, követelte vissza a pénzét, de ott leintették, hogy nyilván nem jól teljesítette az utasításokat. A rendőrség tehetetlen, mert Julija kezében nincs semmi papír, számla.

A csinos lány a "mágusok" "garantált" segítségére barátaitól kért kölcsön, banki hitelt vett fel, a mamája autóját zálogba adta, és még azokat az értékeket is eladta, amelyeket Vaszilijtól kapott.
A Komszomolszkaja Pravda című lap "beépített" munkatársától a Végső Mágia Központban 53 ezer rubelt kértek "Mása" egy hónapon belüli visszatérésére alkalmas mágiáért, 143.500 rubelért viszont 2-3 napon belül hat a varázslat.

Mivel a mágusok, varázslók, jósok tevékenységét semmilyen jogszabály nem korlátozza, fellépni ellenük gyakorlatilag lehetetlen, s amíg az emberek ilyen tömegével hisznek bennük, mindig sokan lesznek a hiszékenység vámszedői is - mondták a rendőrségen a lapnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását