2024. május 23. - Dezső

Az SZDSZ álláspontja a költségvetésről

Kialakította álláspontját a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban az SZDSZ Országos Ügyvivői Testülete - közölte a párt az MTI-vel szombaton.
2008. november 22. szombat 16:44 - Hírextra
A közlemény szerint az SZDSZ Országos Tanácsa szombati ülésén értékelte a pártnak a gazdasági válság elmélyülése óta folytatott politikáját.

Az országos tanács értékelése szerint fontos eredmény, hogy az SZDSZ ellenzéki pártként elérte, három javaslatát - a költségvetési hiány jelentős idei csökkentését, a plafontörvényt, valamint a Stabilizációs és Adóreform Alap felállítását - elfogadta az Országgyűlés.

Az Országos Ügyvivői Testület ezeknek a javaslatoknak az elfogadását, valamint az ország gazdasági stabilitásához fűződő érdekét figyelembe véve alakította ki a jövő évi költségvetéssel kapcsolatos álláspontját. Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke hétfőn tájékoztatja ezekről a döntésekről az SZDSZ országgyűlési frakcióját, amely ezután dönt a jövő évi költségvetés módosító javaslatairól és a költségvetési szavazással kapcsolatos álláspontjáról - ismerteti a közlemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását