2024. április 25. - Márk

Mi másért csinálná?

Julianne Moore-t idegesítik az állandó kérdések, és bevallja, csak a pénz motiválja. Szabadúszónak titulálja magát, és a vállalkozók kockázataival éli életét.
2008. november 8. szombat 17:23 - Hírextra
Julianne Moore legújabb filmjét, a Blindnesst október 3-án láthatta először a hollywoodi közönség. A színésznő azonban nem kedveli, ha munkájával kapcsolatban kérdezik. Zaklatásnak és vallatásnak minősíti a kíváncsi tekinteteket és kérdéseket.

– Gyűlölök a munkámmal kapcsolatban beszélgetni vadidegenekkel. A riporterek is az agyamra mennek az állandó kérdéseikkel. Számomra ez csak egy munka, ami már a múlté – mesélte a 47 éves sztár.

Julianne, aki két gyerekével és rendező férjével boldog családanyaként él, azt is bevallja, hogy karrierjét sokszor a pénz motiválta. Természetesen fontos számára a siker, de élete mozgatórugója a vagyon.

– Vannak dolgok, amiket szeretsz csinálni, és vannak, amiket nem. Végül rájössz, hogy mindent csakis a pénz miatt teszel, mert bárki más eljátszaná helyetted ugyanazt a szerepet – ezekkel a szavakkal érvelt Ms Moore az Empire magazinnak.

A művésznő a színészkedést úgy fogja fel, mint más ember az állami hivatalát vagy saját vállalkozását. Ebből keresi a mindennapi kenyerét, így tudja eltartani a családját. Szereti a munkáját, tehetségét pedig rengeteg szobor is bizonyítja, de nem kérkedik a foglalkozásával és utálja, ha színészkedéssel kapcsolatban kérdezik.

– A színészkedésnek megvan az a furcsa oldala, hogy szabadúszó vagy. Mikor filmet forgatsz, akkor már azon gondolkodsz, hogy mi lesz a következő pénzszerzési lehetőség. Sokszor szegezik nekem azt a kérdést, hogy nem szeretnék e színészkedni? És én ilyenkor csak annyit mondok, hogy nem szeretnék éhen halni! – tette hozzá végül az ismert színésznő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását