2024. május 9. - Gergely

Hogyan szelídíthető a nő?

A nő, aki első este is úgy lép a fürdőszobádba, mintha a sajátja lenne. Sosem látod szájfény, és szemspirál nélkül, de kit érdekel. Odavagy érte, mert nagy a meggyőző ereje. Igen, ő egy igazi díva! Nem mindegy persze, mi áll a háttérben. Öntelt, hiú, vagy
2008. november 8. szombat 12:24 - Hírextra
 Az előbbi kategóriák azok, akik mindenből óriási cirkuszt csinálnak, és lenéznek minden férfit, aki nem felel meg az ízlésüknek. A külsejük mindig csábító, de a viselkedésük már kevésbé. De ha mégis maradsz, szükséged lesz a következőkre!

Ne hagyd, hogy uralkodjon!

Ez az első számú szabály! Ha egyszer átadod a irányítást, és hagyod, hogy élősködjön rajtad, véged van!

Randizgattok, és mindig te állod a borsos számlákat. Ő soha nem is szándékozik beszállni. Ahelyett, hogy lenyelsz tőle mindent, alkalmazd a győztes technikát, ami hat is rá: vidd el egy este egy olcsóbb gyorsétterembe. Ha egyetlen rossz megjegyzést is tesz, nehogy zavarba gyere. Mondd el természetesen, hogy a te bankszámlád nem elég minden nap az ötcsillagos vacsikra.

Ha felhív, mert kiakadt egy teljesen átlagos dolgon, nem szabad leállnod vele vitázni. Higgadtan mondj annyit, hogy majd akkor hívjon újra, ha már megnyugodott és képes felnőtt módjára gondolkodni. Le fog hidalni!

Csak határozottan!

Persze attól, hogy a barátnőd egy külön kategóriába tartozik, még nem kell a nap 24 órájában harcra készen állnod. Elég, ha tudod, mit, mikor, hogyan kezelj! Ha például arról panaszkodik, hogy ellenszenvesek a barátaid, hagyd rá! Azért az ő véleménye is számít! Ha viszont egy értékes barátod ellen áskálódik valami apróság miatt, lépned kell. Hozd össze őket, és nézd meg, ki, hogy viselkedik. Ha a barátod kedves vele, akkor csak a dívád reagálta túl a helyzetet. Ha még ezek után sem békül, az már csak az ő rigolyája.

Az időrabló

Tudnod kell, ha egyszer elhatároztad, hogy állod a sarat, bizony adódnak kemény szituációk! Vannak olyan alkalmak, amikor csak ez hat.

Például, ha szinte minden percet együtt töltötök, de neki ez sem elég, csitítsd néhányszor kedvesen. Ha nem használ, jelentsd be: az elkövetkezendő 2 hétvégét egyedül akarod tölteni. Ez elég lesz neki, hogy rájöjjön, nem ő az egyetlen fontos a kapcsolatotokban. Eredmény: jobban megbecsüli az együtt töltött időt, és téged!

Újabb példa: állandóan elkésik? Amikor ismét hosszú ideje vársz rá, ő pedig belibben, mintha mi sem történt volna, egyszerűen lépj le, és mondd, hogy ez már tűrhetetlen! Vagy hívd fel várakozás közben, és mondd, hogy te már hazamentél. Ami sok, az sok!

Kedvességgel háríts!

Szexelj, ne háborúzz! Így van ez már csak a dívákkal is! Néha egy frappáns mondat többet használ, mint bármi más! Ha mondjuk egy partin negatív jelzővel illet egy nőt, hangsúlyozd, hogy valakinek így kell felöltöznie, hogy magára tudja vonni a férfiak tekintetét. Azért ne feledkezz meg teljesen a bókokról és a kedvességről, mert ezek a nők érzékeny lelkűek. Ha okosan válaszolsz, terelgeted a viselkedését, nem kell magadra haragítanod.
Forrás: netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását