2024. április 27. - Zita

Filmsztár ciki helyzetben

Brad Pitt csúnyán leéget legújabb filmjében.Legjobb barátja, George Clooney és John Malkovich oldalán teszi magát nevetségessé a sztár. A kínos percek videón is megtekinthetőek.
2008. november 8. szombat 12:18 - Hírextra
Mi történik akkor, ha egy szupertitkos CIA dokumentum illetéktelen kezekbe kerül, és pénzt akarnak rajta keresni? Az attól függ, hogy milyen is az a férfi, aki ebből akar meggazdagodni. Akár véres thrillerbe is átcsaphatna ez a kísérlet, ha az illető nem lenne egy született lúzer, akit kiröhögnek a zsarolás hallatán. A történetet színesíti, hogy a lúzert a mindenki által jó kiállásúnak vélt „Akhilleusz”, azaz Brad Pitt alakítja, akitől Francis McDormand várja el, hogy némi plusz pénzhez jusson törvénytelenül.

Mindez az Égető bizonyíték című filmben látható igazi sztárparádé kíséretében. Az Oscar-díjas rendező testvérpár, Joel és Ethan Coen dirigálásában George Clooney, John Malkovich, Brad Pitt, a szintén friss akadémiai díjazott, Tilda Swinton és az egyik rendező felesége, Francis McDormand ígér rendhagyó moziélményt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását