2024. április 29. - Péter

Baseballütővel nyomják

Önbíráskodás miatt a rendőrség őrizetbe vett négy embert, akik baseballütőkkel felfegyverkezve megállítottak egy buszt, és áldozatukat ütlegelték és megrugdosták Orosházán - közölte az MTI-vel a rendőrség szombaton.
2008. november 8. szombat 13:22 - Hírextra
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a város egyik buszmegállójában még tegnap kora délután egy férfi odament ismerőséhez, és egy tartozás megadását követelte, úgy, hogy ököllel meg is ütötte. A földre esett áldozat kabátjából kivett százezer forintot, majd felszállt a megállóba érkező buszra.

A megvert és kifosztott férfi telefonon értesítette négy ismerősét, akik a busz után indultak, és Szentetornya városrész belterületén a busz elé fordulva megállították a járművet, és baseballütőkkel felfegyverkezve felszálltak rá. A buszon a pénz visszaadását követelték a korábban a megállóban verekedő férfitől, majd lekényszerítették a járműről, a baseballütőkkel ütlegelni kezdték, és megrugdosták. A verekedésnek rendőrök vetettek véget, akik a négy férfit és a busz utasát is őrizetbe vették.

Valamennyiük ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az orosházi rendőrkapitányság - tájékoztatott Jánosi Péter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását