2024. április 29. - Péter

Kábszer Vasban

Kábítószergyanús anyagot, egy pisztolyt és feltehetően hamis húszezreseket találtak egy ikervári férfi igazoltatása során hétfőn a Vas megyei Jánosháza közelében - közölte az MTI-vel a rendőrség.
2008. január 28. hétfő 17:43 - Hírextra
"Közúti ellenőrzés során a gépjármű átvizsgálásakor találtak rá a kábítószergyanús anyagra - vélhetően kokainra - illetve az autóból előkerült egy pisztoly, 19 darab lőszer és 53 darab, feltevésünk szerint hamis húszezer forintos címletű bankjegy" - tájékoztatott Szalai Ferenc őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzáfűzte: a 35 éves férfit előállították, majd szemenyei ismerősénél, valamint ikervári rokonainál megtartott házkutatás során a nyomozók vadkender-ültetvényre, illetve annak nyomaira bukkantak.

"Szemenyén egy lakásban, mesterséges világítás mellett termesztettek több száz tő növényt, amelyeket a hatóság emberei lefoglaltak. Ikerváron már csak a másik ültetvény nyomait, illetve vadkender levél- és növénytörmelékeket találtak a rendőrök" - mondta.

Az ikervári férfit őrizetbe vették de további gyanúsítások is várhatóak az ügyben. Az nyomozást a sárvári rendőrkapitányság nyomozói kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanújával kezdték meg hétfőn, de az ügy kiterjedtsége miatt a rendőrségi vizsgálat irányítását hamarosan a megyei-főkapitányság bűnügyi osztálya veszi át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását