2024. május 6. - Ivett, Frida

A tábori rabbiról szóló e-mail feladóját keresik

Valószínűleg a mezőberényi polgármesteri hivatalból továbbítottak egy, kirekesztő gondolatokat tartalmazó elektronikus levelet, amely a tábori rabbiról szól; a jegyző közölte, hogy kivizsgálják az ügyet - írta a Békés Megyei Hírlap csütörtökön.
2008. november 6. csütörtök 08:30 - Hírextra
Az ügyben Debreczeni Gábor szocialista önkormányzati képviselő kereste meg Baji Mihályt, a város jegyzőjét, miután hozzá is eljutott az az e-mail, amelyben Frölich Róbert dandártábornokról, vezető tábori rabbiról írnak. A levélben így fogalmaznak: "persze, hogy a seregben is ott vannak". Ismertetik a dandártábornok önéletrajzát is, és kifogásolják, hogy nincs feltüntetve benne az állampolgársága, majd felteszik a kérdést: nem jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot a jelenléte.

Debreczeni Gábor arra kérte Mezőberény jegyzőjét, járjanak utána a történteknek. A képviselő arra is választ vár, miként fordulhatott elő, hogy egy köztisztviselő szélsőséges gondolatokat közvetíthet közpénzen fenntartott rendszeren keresztül - olvasható a Békés Megyei Hírlapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását