2024. május 3. - Tímea, Irma

Örülhetnek a rocksztárok

Az amerikai elnökválasztás eredménye több rocksztár véleményével azonos. Barack Obamát támogatta többek közt Bob Dylan és Bruce Springsteen. Az R.E.M. énekese, Michael Stipe egészen odáig ment, hogy azt állította, McCain győzelme esetén Angliába költözne.
2008. november 5. szerda 18:00 - paulson
Az elnökválasztási kampány során nemegyszer titulálták Barack Obamát rocksztárnak, szerepléseinek jellege miatt. Talán nem is furcsa, hogy „példaképei” közül sokan kiálltak mellette. Természetesen nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt sem, hogy általában jellemző az amerikai rockzenészekre az inkább a demokrata párt irányában tanúsított szimpátia. Barack Obama támogatóinak listája így is impozáns, hiszen olyan legendák álltak ki mellette, mint Neil Young, Bob Dylan, és maga a „Főnök” Bruce Springsteen.

A szintén több évtizedes karriere visszatekintő R.E. M. és a Pearl Jam, illetve a komolytalan punkcsapatként induló Green Day énekese, Billie Joe Armstrong sem rejtették véka alá, hogy Barack Obamát látnák szívesebben a Fehér Házban. Nem beszélve a celebhírekből is ismert Joel Maddenről. Az úriember nem mellesleg a Good Charlotte énekese. Mégis nevét sokan (ex-) párja, Nicole Richie (Lionel Richie fogadott lánya) miatt jegyezték meg világszerte. (A hölgy a szeretve gyűlölt Paris Hiltonnal szerepelt együtt a " Simple Life" című valóságshowban.)

És ha már a hölgyeknél tartunk, Obama-párti Sheryl Crow, és a pop-rock dívának számító Pink is. Külföldi frontról pedig azt rebesgették, hogy a zenélés mellett szolidan a világmegváltással foglalkozó Bono, illetve csapata, a U2 is a Barack-rajongók sorait bővíti.

Érdekes lenne egy pink-barack párosítás, legalábbis, ami a színeket illeti.





Állj ki mellette(m)!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását