2024. április 25. - Márk

Mikitenko jobb átlaggal győzött

Riválisánál kevesebb versenyen gyűjtött ugyanannyi pontot, ráadásul ezeken jobb volt az átlagideje - ennek alapján döntött úgy az öt nagy viadal versenyigazgatója, hogy a német Irina Mikitenkóé legyen az etióp Gete Wamival szemben a Marathon világsorozat
2008. november 3. hétfő 09:49 - Hírextra
A két futónő holtversenyben állt vasárnapi a New York-i verseny előtt, és mivel Mikitenko nem indult, Wami egyedül kerülhetett volna az élre, amennyiben az első kettő között végez. Mivel azonban csak hatodik lett, a pontegyenlőség megmaradt. A végső győzelem a versenyigazgatók határozata alapján Mikitenkóé lett.

A férfiaknál már a vasárnapi futás előtt eldőlt, hogy a kenyai Martin Lel az összesített első.
A WMMS a londoni, a bostoni, a berlini, a chicagói és a New York-i versenyt, valamint az aktuális világbajnokságot, illetve olimpiát foglalja magában, a sorrend két év eredményei alapján áll össze, azaz ezúttal a 2007 és 2008-as teljesítmények összegzése után hirdettek győztest, jövőre pedig 2008 és 2009-alapján fognak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását