2024. április 18. - Andrea, Ilma

4 jel, hogy a csaj akar valamit

A pasik semmit nem viselnek rosszabbul, mintha tévednek. Akkor törik apró darabokra az egojuk, amikor a kiszemelt bomba nő nem akar több randit. Főleg akkor, ha úgy tűnt, a csaj is benne lenne…Ezért mondják a gyengébbik nemre, hogy kiismerhetetlenek
2008. október 23. csütörtök 18:55 - Hírextra
1. Túl sok véletlen

Eddig alig találkoztatok, de most mintha mindenhol ott lenne. Hirtelen előbukkan a kedvenc szórakozóhelyeden; bele botlasz az utcán; ott tölti az ebédszünetét, ahol te. Mindez miért? Hogy észrevedd! És hogy legyen lehetőséged megtenni az első lépést! A nők már csak ilyenek: segítenek. És néha észre sem veszik, mennyire egyértelműek ezek a furcsa véletlenek!

2. Szavak nélkül is beszél

A test bizony nem hazudik! Ha egy olyan ember kerül a közelünkbe, aki tetszik, a végtagjaink önálló életre kelnek, és minden ízükkel jeleznek! Ha eddig fogalmad sem volt róluk, most megtudhatod, mire figyelj, beszélgetés közben!

- Feléd fordítja a lábait, a lábfejét, a vállát
- Egészen közel hajol
- A hajával babrál
- Egyik aprócska ékszerével (nyaklánc, gyűrű) játszadozik közben
- Nem csak beszélgetés közben, de amikor például iszik, végig rajtad tartja a szemét
- Többször megnézi magát a tükörben, egy ablakban, akkor, ha te jelen vagy
- Nevet, ha észreveszi, hogy pásztázod.

Ha észrevettél ezek közül néhányat, zöld jelzést kaptál felé!

3. Sosem túl elfoglalt

Alapvető igazság, hogy ha egy nő el akar menni veled randizni, akkor szabaddá is teszi magát, bármi áron! Ilyenkor bármilyen elfoglalt is, megadja a munkahelyi e-mail címét, vagy telefonszámát, hogy egyszerűen és biztosan tudjatok egyeztetni. Ha pedig tényleg nem ér rá az általad választott napon, biztos felajánl egy másik lehetőséget. Ha odavan érted a nő, nem mondja, hogy „Bocsi, meg kell néznem a naptáram!” vagy, hogy "Most jöttem ki egy rossz kapcsolatból, és pasira sem bírok nézni!”

4. Kíváncsi!

A nők alapvetően mindig, de amikor kiszemelnek egy pasit, arról minél hamarabb, minél többet akarnak megtudni! Nem állnak meg az ízlésnél ételben, italban, zenében, hanem a családodról, a múltadról is faggatnak. Ez egy teszt, mennyire felelsz meg a szájízének. Ha igen, még a legextrémebb sportodra is rávágja: „Én is imádom!”
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását