2024. április 28. - Valéria

Tombol a bizsuláz

Soha ennyi kiegészítőt, főleg bizsut nem vásároltak az emberek, mint ma és ez a láz nem csitul - derült ki a düsseldorfi Igedo divatvásár 2008-as kínálatából.
2008. február 19. kedd 08:48 - Hírextra

Gyártásban a kínaiak itt is átvették a vezetést, legalábbis az olcsóbb tömegbizsu tekintetében. Az indiaiak inkább a nemesebb anyagokból, kézimunkával készült ékszereket és sálakat hozták el.

A német város Európa-szerte híres divatvásárán - akkora területen, mint kétszer a budapesti Hungexpo vásárközpont A csarnoka - ékszerek, sálak, táskák, hajdíszek és más kiegészítők ezrei voltak láthatók. Ezekből lehetett rendelni a világ 59 országából ide érkező kereskedőknek és vásárolni is a szakmai látogatóknak.

A Swarowski kristályos különleges estélyi nyakékektől a filléres műanyag hajpántokig mindennek egyformán jelentősége van egy ilyen szakmai seregszemlén.

A főbb trendek: a retró, azaz élénk színekben pompázó, kislányos, naiv, pöttyös irányzat, az elegáns dáma, ezüstben aranyban, bronzban, valamint a szivárvány minden színében pompázó kitűzők, karkötők, fülbevalók, láncok, de a fiatal lányok rockos-punkos, halálfejes, ezüstszegecses csuklópántos, kis kendős stílusa is jelen volt.

A divatláncok tobzódóan nagyok és feltűnőek. A fekete a fehérrel, ezüst a lilával, a legkülönbözőbb formájú és különleges anyagokból készített gyöngyök egy láncon belüli kombinálása nagyon kedvelt.

Az igazgyöngyök utánzatai is az ötvenes évek divatját idézik. A fülbevalók már nem olyan nagyok, mint két éve. Nemcsak a kitűzők, de a hajdíszek terén polgárjogot nyert a művirág. Főleg a finom selyemből varrtak elegánsak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását