2024. május 13. - Szervác, Imola

Owen is az olasz élvonalban köthet ki

Az már szinte biztos, hogy Michael Owen a szezon végén elhagyja a Newcastle-t, és az is megeshet, hogy légiósként folytatja pályafutását.
2008. október 23. csütörtök 18:50 - Hírextra
Michael Owen 2004-ben hagyta el a Liverpoolt és azóta nem megy neki a játék: sem a Real Madridban, sem a Newcastle-ben nem tudta megismételni a vörösöknél mutatott teljesítményét. A csatár szerződése nyáron lejár a szarkáknál, és a klub vezetői meg sem próbálták marasztalni, Owen tehát nyáron új klubhoz igazol. Angliából egykori csapata, a Liverpool érdeklődik iránta, de vannak képben külföldi klubok is, így a Genoa vezetői is komolyan gondolják a szerződtetését.

Az olaszok szerint Owen tökéletes támadósort alkotna Diego Militóval, ezért mindent megtesznek a megszerzéséért. A Genoa vezérkara már össze is állította az Owen-hadművelet részleteit, az viszont erősen kérdéses, hogy képesek-e teljesíteni a futballista anyagi igényeit, a csatár eddigi klubjainál ugyanis más fizetéshez szokott, mint amit az olasz klub szokott biztosítani játékosainak.

Owen egyébként jelenleg sérüléssel bajlódik, és kénytelen kihagyni a hétvégi, Sunderland elleni bajnokit.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását