2024. március 29. - Auguszta

Testnélküli emberi arc a vízben

Semmi többről nincs szó, csak amit egy akváriumban készült amatőr fényképtől elvárnál. Egy cápa, a kék tengervíz – és egy test nélküli emberi arc.
2008. október 18. szombat 11:36 - Hírextra
„A barátom kérdezte meg, hogy mi az a fotón. Azt feleltem, hogy egy cápa. Azt mondta, hogy nem a cápára gondol, hanem arra az arcra. Jesszusom, annyira megrémültem. Olyan kísértetiesnek látszott. Először azt hittem, hogy bediliztem” – mondta Emma.

Bár Emma apja, a 48 éves Alan, lánya mellett állt az üvegcsatornában, a lány állítja, hogy nem az apja tükörképe látható a fényképen.

Az akvárium főnökei órákon keresztül pásztázták a vizet a térfigyelő kamerával, hogy alátámaszthassák a pár állítását, akik akkor éppen egyedül tartózkodtak a csatornában. Hiába próbálták azonban újra ugyanazokat a feltételeket előállítani a helyszínen, amikor az arcképet lefényképezték, nem jártak sikerrel.

Az akváriumot egy hajdani járványkórház helyére építették, ahol egykor a himlő áldozatait kezelték. Nem ez az első alkalom, hogy szellemeket vélnek ott látni.

Egy éjjeliőr egyszer azt állította, hogy látott egy árnyékos alakot, aki elmesélte neki a világ óceánjainak történetét.

Colin Brown, a Mélység főszakácsa szerint az akvárium egy tudományos centrum is egyben, és biztosak benne, hogy tudnak logikus magyarázattal szolgálni az ilyen, és ehhez hasonló eseményekre.

„Azt látunk bele az ilyen dolgokba, amit akarunk. Biztos csak egy optikai csalódásról van szó, vagy az ablak mögött állók arca, alakja tükröződik vissza. Egy biztos: sosem lehetünk tökéletesen biztosak abban, hogy valójában mi az igazság”.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását