2024. május 5. - Györgyi

A Farkasok Tottival tépnék szét a bajnokot

Az olasz bajnok a Serie A 7. fordulójában a Roma otthonában lép pályára, a pocsék szezonkezdetet produkáló fővárosiak tartalékos összeállításban fogadják az Intert. Francesco Totti visszatérhet.
2008. október 18. szombat 11:32 - Hírextra
A világbajnoki selejtezők után az olasz bajnokság igazi rangadóval folytatódik, a bajnok az elmúlt kiírás ezüstérmesével mérkőzik. A Roma nagyon gyengén kezdte a bajnokságot, hat meccsen mindössze hét pontot gyűjtött, így Luciano Spalletti tanítványainak muszáj javítani. Ugyanakkor a rómaiak vezetőedzőjének nem lesz könnyű dolga, ha ütőképes csapatot akar pályára küldeni, ugyanis sok a sérült keretében. A védelemből Panucci és Mexes fog hiányozni sérülés miatt, míg elől Baptista nem bevethető, így helyén az olasz válogatottnak hét közben gólt lövő Vucinic kezd. Francesco Totti várhatóan csak a kispadon kezd, a csapatkapitány azonban sérülése után csereként már pályára léphet.

Jose Mourinhónak is van gondja, a portugál a nemrég műtött Nelson Rivasra nem számíthat, továbbá a krónikus sérültekre, Figóra, Maxwellre, Jimenezre és Vieirára sem. Így a jobboldalán szerepel majd Zanetti, a baloldalon Mancini, míg a középpálya középen Sztankovics és Cambiasso robotol.

A Milan a Sampdoriával mérkőzik hazai pályán, a Juventus szombat este a Napoli otthonában játszik rangadót, míg a listavezető Lazio a Bologna vendégeként gyarapíthatja pontjait.

Serie A, 7. forduló:

Bologna–Lazio
Catania–Palermo
Chievo–Atalanta
Fiorentina–Reggina
Genoa–Siena
Lecce–Udinese
Milan–Sampdoria
Napoli–Juventus
Roma–Inter
Torino–Cagliari




Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását