2024. április 30. - Katalin, Kitti

A Tornádó Akciócsoport fogása

Több mint húszmillió forint értékben találtak cigarettát három, csempészek által hátrahagyott személyautóban a pénzügyőrség és a rendőrség Tornádó akciócsoportjának tagjai Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a VPOP nyíregyházi székhellyel működő ész
2008. október 7. kedd 22:10 - Hírextra
Hajnalban Tiszamogyorós közelében menekült el az őt követő rendőr elől egy csempész, az általa hátrahagyott, magyar rendszámú gépkocsiban 12 ezer doboz cigaretta volt, 6,5 millió forint értékben - mondta Jánvári Regina főhadnagy.

Kömörő térségében szintén egy magyar rendszámú autót hagyott sorsára a csempészszállítmánnyal együtt valaki, a járműben 15 ezer doboz, ukrán zárjegyes cigarettát találtak, amelynek értéke 8 millió forint.

A harmadik kocsit Beregdarócnál hagyta hátra egy menekülő csempész, az autóban 10 ezer doboz dohányáru volt, 6 millió forintot meghaladó értékben.

Jánvári Regina hozzátette: az autókat a cigarettaszállítmányokkal együtt lefoglalták, a csempészek felkutatására nyomozás indult.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását