2024. április 27. - Zita

A nők nem merik megtenni az első lépést

Ma a karrierista nők, és a független anyák korában csak egy terület van, ahol a nők nem olyan elszántak. Még mindig kevés nő szereti megtenni az első lépést, ha randira kerül a sor! Persze akad egy-egy fanatikus feminista, aki csak azért is megmutatja, de
2008. október 7. kedd 11:07 - Hírextra
A nők akár 10 évet is képesek várni a kiszemelt férfira úgy, hogy nem közelítenek. Csak várják, hogy a másik kezdeményezzen. Pedig lehet, hogy a 10 év egyre redukálódna. Persze, az első randi mindig görcsös, izgulós, talán emiatt húzódnak háttérbe a nők. De vajon csak ez az oka, hogy ezt a kihívást nem vállalják?!

A teszt nagymesterei

A pasik rendkívül sokféle módszert tanultak meg a hódításra. És ez fontos is, mivel az első randin csak ez árulkodik a személyiségükről. A nők profin játsszák a megközelíthetetlent, rezzenéstelenül képesek végighallgatni még a leggátlástalanabb próbálkozót is. De a folytatásban persze nem lesz része. Milyen lehet az a férfi, akinek a telefonszámát az első útba eső kukába dobjuk? Például az, aki megkérdezés nélkül megcsókol, illetve, aki óvszert nyújt át virág helyett. Ha viszont az első akadályt leküzdötték, a többi könnyebb lesz!

Kezeket fel!

Az, hogy érzékien megcsókolsz egy addig ismeretlen embert, nem jelent mást, mint jó nagy támadási felületet hagyni magadon. Ma, ahol egymást érik a végzetes válások, érthető, ha az ember óvatos. A nők tisztában vannak vele, hogy aki túl korán megmutatja magát egy kapcsolatban, az a végén nagyon pórul járhat. Hiába, a szerelem ma már kőkemény háború!

Romeo, Romeo…

Valahol a régi, romantikus filmekben kell keresnünk ennek a gyökerét. A Casablanca hőseihez hasonló férfiak, akik mindent megtettek szívük hölgyéért, természetesnek tartották a kezdeményezést. A nők pedig elméjük legmélyében raktározták el ezt a magatartást. Még mindig az éjszakai, ablakot kaviccsal dobáló jelenet után sóvárognak.

A mai média viszont erős, független nőket állít elénk példaként. Próbálunk hasonlítani hozzájuk, és talán ezért vágyunk még inkább arra, hogy rózsaszirmokat hullassanak a lábunk elé.Remélem, most már tudják a dolgukat a pasik. Készülj fel az első randira, mert kemény teszt lesz! Nem kell előadnod magad, nem kell makacs magabiztosságot mutatnod. Elég a kedves, barátságos közelítés, férfias sárm és báj. Teljesen mindegy, mi ragadta meg a hölgy figyelmét, ha tetszel, nyert ügyed van!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását