2024. május 18. - Erik, Alexandra

Carla Bruni a politikáról

A ZDF német televízió élő adásában adta elő szombaton este egyik új dalát Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök felesége, majd a párbeszédekkel tarkított showműsorban kifejtette, hogy "a politika keményebb, mint a zene, az egy nehéz dolog".
2008. október 5. vasárnap 17:55 - Hírextra
A Wetten, dass.... - Fogadjunk, hogy... - az egyik legnézettebb a német televíziós műsor. A manökenből lett énekesnő, Nicolas Sarkozy harmadik felesége angolul beszélt a nürnbergi stúdióban, szavait szinkrontolmács fordította németre. Carla elmondta, hogy csodálatot érez a politikusok iránt, "akik olyan emberek, mint mi vagyunk, és a többiekért cselekszenek".

Bruni előzőleg az Eiffel-torony sziluettjével és virágvázákkal díszített színpadon gitárkísérettel adta elő L,Amoureuse - A szerelmes nő - című számát, amelynek szövegében ez a mondat is hallható: "Én vagyok a szerelmes nő, a te szerelmesed."

A műsort vezető Thomas Gottschalk kérdéseire felelve Carla Bruni kijelentette: "Semmi nem hiányzik abból, ami korábbi életem része volt. Többé nincs jogom ahhoz, hogy nagyon kihívó legyek, de ezt nem is akarom."

Amikor azt kérdezték a francia Premiere Dame-tól, hogy mit vitt magával, amikor beköltözött az Elysée-palotába, így válaszolt: "A gitáromat, a könyveimet és magamat."

Carla Bruni ezekben a hetekben Mintha mi sem történt volna (Comme si de rien n'était) című lemezét népszerűsíti Európában, szeptemberben a BBC egyik variétéműsorában lépett fel a francia elnök felesége.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását