2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jennifer Lopez tuti fogyi-tippje

Jennifer Lopez az éjszaka közepén tornázik, hogy leadja fölös kilóit, amit a terhesség alatt szedett magára. Az énekesnő, aki februárban szülte meg Maxet és Emme-t, állítólag akár négy-öt kilót is fogyott egy héten azzal, hogy hajnali négykor kel fel és e
2008. április 9. szerda 19:01 - Hírextra
Bizonyos források ezt nyilatkozták a brit Closer magazinnal: „Jennifer mindig is munkamániás volt, és ez a most, a szülés után is jellemző rá. Ikreket nevelni elég fárasztó dolog, ezért minden nap hajnali négykor kell, hogy formába hozza magát. Terhessége utolsó hónapját azzal töltötte, hogy megtervezze ezt az időszakot táplálkozás-szakértőkkel és személyi edzőkkel karöltve. Az ő ’ötvennégy kilós csapatának’ hívja őket, mert ez az a súly, amit el szeretne érni. Három órát edz naponta, minden egyes nap.”

Jennifer, aki Marc Anthony énekes felesége, állítólag minden szénhidrátot kiiktatott az étrendjéből, és csak magas fehérjetartalmú halat, csirkét és friss zöldségeket eszik, egy nap mindössze ezernégyszáz kalóriát vesz magához. Cukrot, koffeint vagy alkoholt egyáltalán nem fogyaszt, és csak tiszta vizet hajlandó inni.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását