2024. április 18. - Andrea, Ilma

Fotókkal keresi a rendőrség a zavargókat

Három hónap elteltével pénteken újabb fotókat tett közé a rendőrség azokról, akik részt vettek a július 5-i fővárosi Meleg Méltóság Menet megzavarásában, majd az azt követő rendbontásban.
2008. október 3. péntek 11:40 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a www.police.hu oldalon már 33 olyan férfiról közöl képeket, akik a három hónappal ezelőtti felvonuláson, vagy azt követően jogellenes cselekményeket követtek el.

A BRFK a rendzavarást elkövető személyek felderítése, felkutatása céljából 15 tagú külön nyomozócsoportot hozott létre.

A rendőrség július 14-én azt közölte, hogy 63 embert gyanúsította meg a melegfelvonulással összefüggésbe hozható rendzavarás miatt, ebből 43-at bűncselekmény, míg a többieket szabálysértés miatt vonták eljárás alá.

A Budapesti Nyomozó Ügyészségen több mint egy tucatnyi ügy van folyamatban a július 5-én történt eseményekkel kapcsolatban.

A rendőrség szintén fotók alapján keresi azokat, akik a szeptember 20-i rendzavarásban részt vettek. A www.police.hu oldalon 13 férfi fotóját tették közre, és nyomravezetői díj személyenként egymillió forint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását