2024. április 27. - Zita

Draskovics és Székely a vendég keddi frakcióülésen

Az igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint az egészségügyi tárca vezetője lesz a vendége a szocialista parlamenti frakció keddi ülésén - közölte Kovács Tibor, a képviselőcsoport helyettes vezetője hétfőn az MTI-vel.
2008. július 21. hétfő 15:46 - Hírextra
Tájékoztatása szerint azért hívták meg Draskovics Tibort, mert szeretnék megtudni, hogyan vélekedik a rendőrség munkájáról a melegfelvonulás kapcsán. Hozzáfűzte: a frakció tagjai között nagy felháborodást keltett az a bírósági ítélet, ami a tojásdobálás ügyében születetett.

Az MSZP-frakció azt is meg akarja kérdezni az igazságügyi és rendészeti minisztertől, meddig tűri a rendőrség azokat a nyilvánvaló provokációkat és inzultusokat, amelyek az ilyen, illetve ehhez hasonló demonstrációkon érik a rendőröket - mondta Kovács Tibor. A szocialista képviselők a kérdésben az esetleges törvénymódosítás lehetőségéről is egyeztetnének Draskovics Tiborral.

A frakcióvezető-helyettes beszámolt arról, hogy Székely Tamástól, az egészségügyi tárca vezetőjétől azt szeretnék megtudni, miként halad az egészségügyi rendszer átalakításának előkészítése.

Az ülésen mindkét miniszter előadást tart, amelyet politikai vita követ. Az MTI kérdésére Kovács Tibor a nyári szabadságokra tekintettel mintegy ötven százalékosra becsülte a képviselők várható részvételét.

A szocialista frakció egész nyáron ülésezik, kéthetente keddenként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását