2024. április 16. - Csongor

Kelemen Anna négy férfival

Egyetlen nőként négy férfival versenyzett Kelemen Anna a Hal a tortán adásaiban. Az Irigy Hónaljmirigy tagjaival mérte össze főzőtudását, és a fiúk szókimondó humorát ismerve nem is csoda, hogy a hét folyamán állandó beszédtéma volt Anna vérengző hírében
2008. október 1. szerda 17:13 - Hírextra
Egy földre dobott tortával indult a Hal a tortán cseppet sem eseménymentes hete Kelemen Anna és az Irigy Hónaljmirigyes fiúk társaságában. Az első este szakácsa Uszkó Laci volt, aki olyan híg vaníliapudingot készített, amitől a torta nem állt össze, így a házigazda végül mérgében az üveg tállal együtt földhöz vágta. A vendégek azonban nem zavartatták magukat, kiderült, hogy Anna gitározni is tud, így hamarosan már énekelt is, majd pedig Molnár Imivel táncolt összebújva.

Kedden Molnár Imi öltötte magára a kötényt, aki életében először főzött. Leejtett palacsinták, túlfahéjazott meggyszósz és odaégett pirítós árán azért sikerült élvezhető étkeket tálalnia a vendégeknek. Kelemen Annával ezen az estén is jól kijöttek, de Anna megtalálta Iminél a saját fotóit tartalmazó férfimagazint, és ezen kezdett el gúnyolódni, így végül Imi a wc-be rejtette a képeket. Egy kis koktélozást követően Anna ismét gitárt ragadott. A mozgalmas este folyamán ezen kívül billiárdozással és egy rockopera előadásával ütötték el az időt.

Szerda este Kelemen Annára került a sor a vendéglátók közül, akit egész nap hűségesen kísért kutyusa, Zeusz. A fiúk már előző nap azzal ugratták Annát, hogy egy nénit visznek ajándékba a kutyának, mert egyszer megharapott egy idős nénit. Anna frissen műtött kebleire is többször terelődik a szó a hét folyamán. A modell segítséget is hív a vacsora elkészítéséhez a Club54-es Némó személyében. Anna és Imi ezen az estén is jól elbeszélgetnek.

Csütörtökön Kabai Laci mexikói menüvel készült, és a hangulat kedvéért nem csak mexikói táncosokat hívott, de még egy óriási kaktuszt is vásárolt, amit Pedronak nevezett el. Ugratásokból ezen a napon sincs hiány, távollétében a többiek túlcsípősözik Laci ételét. Anna aznap este azzal vonta magára a figyelmet, hogy kitalálta: azonnal fogyókúrába kell kezdenie. A desszertet így már meg sem kóstolta. Az este végén Laci a testvérével együtt trombitakoncertet adott.

A hét utolsó napján Sipos Peti egy laktanya kantinjában látta vendégül a többieket, akiket katonaruhába öltöztetett és behívót is kaptak. Mivel Peti foglalkozása cukrász, torta formájú főételt, fagyikehely alakú előételt és hamburger formájú desszertet varázsolt az asztalra. Az ál-tortába még egy tüzijátékot is tűzött, gondolván Uszkó Laci közelgő születésnapjára. Annának a hétvégére annyira elege lett a fiúkból, hogy teljesen kiborult tőlük és hisztizni kezdett, de végül a kis közjáték nem rontotta el különösképpen a hangulatot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását