2024. április 19. - Emma

Dopeman, a séf és Bebe, a malacos gombavadász

Hétfőn az extravagáns divattervezővel, Herczeg Zoltánnal találkozhatnak, aki a legapróbb részletekre is odafigyel, őt bioételekkel követi az olykor pikáns fotóiról híres Marjai Judit, szerdán Laky Zsuzsi állatvédőnek áll, mégsem sikerül megmentenie a homá
2008. július 16. szerda 16:21 - Hírextra
A Hal a tortán jövő heti első vendéglátója, Herczeg Zoli ritkán szokott főzni, de elhatározta, hogy ezen az estén valami különlegessel lepi meg vendégeit. Saját kezűleg cipót készített, amelynek egyedisége, hogy kocka alakú volt, amibe még a monogramokat is belevéste. Vendégeinek azonban még ez sem volt elég tökéletes.
A műsorból kiderül, hogy milyen feszültség kerekedett már az első este a divattervező és a fotós között.

Kedden Marjai Juditnál flambírozás közben kigyullad egy konyharuha és a vacsorával is megkésik, ugyanis közben is hódol szenvedélyének: különleges – a többiek szerint nyomasztó – képeket készít, persze mindezt díszítés gyanánt. Judit vacsoráján Bebének leginkább a jázminfűvel akadnak problémái.

Laky Zsuzsi homárokat vásárol az éjjeli lakomához, de hamar megsajnálja őket, így egy kád vízbe teszi a tengeri élőlényeket. Hogy mi lesz a menü, az kiderül a műsorból. Annyit azért elárulunk, Zsuzsi nem tartotta magát a „fair play”-hez, sőt!

Dopeman főztje hatalmas meglepetést okoz a vendégeknek, olyannyira hogy csalással is megvádolják. Pedig a rapper édesanyja csupán felügyelte az előkészületeket és a főzőcskét. Herczeg Zoli irányításával meglepetésre készülnek a többiek a fenegyerek szülinpajára, ami erre az estére esik.

A Hal a tortán jövő heti utolsó versenyzője, a Back II Black énekese. Bebének mindennapos tevékenység a főzés, így rutinból tette-vette az edényeket, fakanalakat. Az énekes a szarvasgombát nem a piacon szerzi be – egy kutyával és egy disznóval megy gombát szedni, amit később elfelejt beletenni az ételbe. Hogy ki lesz a Hal a tortán jövő heti nyertese, arra péntek délután fény derül a TV2 műsorában.
Forrás: redlemon.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását