2024. április 20. - Tivadar

Használt óvszer a fagyiban

Használt óvszert talált a gyümölcsfagylaltban egy nő a kelet-ukrajnai Krasznodonban, a termék gyártója fenyegetéssel akarta titoktartásra bírni a pórul járt vásárlót.
2008. szeptember 29. hétfő 16:26 - Hírextra
Irina Burlacsenko krasznodoni lakos a város egyik élelmiszerüzletében sárgabarack ízű, előre csomagolt fagylaltot vásárolt a gyermekének. Ám mielőtt átnyújtotta volna, szokásához híven megkóstolta a csokoládébevonatú édességet. A leharapott darab nyomán azonban egy használt óvszer bukkant elő a jeges masszából - írta hétfőn a Komszomolszkaja Pravda című napilap ukrán változatának internetes kiadása.

A cikk szerint Burlacsenko a fagylalt csomagolásán feltüntetett emailcímen tájékoztatta a termék gyártóját a nem mindennapi "töltelékről", egyúttal értesítette a helyi tisztiorvosi szolgálatot az esetről. A terméket előállító cég vezetői szerették volna eltussolni az ügyet, de a kárvallott vásárló nem állt kötélnek, és átadta az óvszeres fagylaltot a közegészségügyi hatóságnak. Ezt követően fenyegető telefonhívásokat kapott a mobiltelefonjára, ám kitartott az álláspontja mellett, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet a hasonló esetek megelőzése végett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását