2024. május 14. - Bonifác

Elfogták Tomcatet

A rendőrség hétfőn elfogta Polgár Tamást, aki különböző budapesti tüntetések gyakori résztvevőjeként vált ismertté az elmúlt években. A Tomcat néven az interneten blogot publikáló férfit körözés alapján fogták el a budapesti rendőrök - értesült az MTI.
2008. szeptember 29. hétfő 22:12 - Hírextra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az információt megerősítve azt közölte: este a II. kerületben igazoltatták, majd előállították P. Tamás budapesti lakost, akit becsületsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt köröztek.

Mint írják, P. Tamást azzal gyanúsítják, hogy februárban az interneten közzétett egy rendőrségi kihallgatásról szóló hangfelvételt, amelyen a kihallgatott többször sértegette a rendőrt. A férfi továbbá az interneten közzétett olyan kifejezéseket is, "amelyek a rendőr közmegbízásával összefüggő becsületének csorbítására alkalmasak, miszerint a tanút kényszervallatta".

P. Tamást a II. kerületi rendőrkapitányság többször beidézte gyanúsítotti kihallgatásra, ám ő nem jelent meg, és az elővezetés sem járt sikerrel, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 8. 09:11
aser kosher!
Nem akarod módositani nick neved?
Pl: "mocskos nyilas"-ra!

Takarodj te= mocskos nyilas!
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 7. 19:56
Hahahahahahahaha....
aser
2008. október 7. 15:26
Már előbb kellett volna elfogni!Ő és rombolói 8,5 milliárd Ft kárt okoztak nekünk Magyaroknak!Aki v édi ezt a csőcseléket,maga is azzá válik:nyilas csőcselékké!
annmarie
2008. október 1. 12:35
És még valami!Ha nem tudnád,a rombolásokat nem azok fizetik ki akik csinálták,hanem közpénzekből teszik rendbe.Ez a pénz a tied is nem csak az enyém!Majd,ha ledolgoztál kemény 38 évet kemény fizikai munkával,akkor te is dűhős leszel azért amit mások szét rombolnak,Ez miatt gyerekek kevesebb támogatást kaphatnak,akiknek szűkségűk lenne rá,családok mehetnek tönkre,mert törvényt kell változtatni,stb.Lehet,hogy most még nincs ilyen gondod,de ha igy megy tovább,már a külföld,és itt az ÚNIÓ is elitél minket.Pont az ilyen atrocitások miatt.Nem tudom,hány éves vagy nem is érdekel.2 felnőtt gyerekem van,ők is harcolnak a megélhetésért.NEM VAGYUNK ZSIDÓK!!!!De!A ZSIDÓZÁSSAL KEZDŐDIK A GYŰLŐLET.Te ÚJNÁCI VAGY???FELEJTS EL ENGEM:ennyi.
annmarie
2008. október 1. 12:16
Még akkor is,ha itt ha csak kisbetűkkel jelenik meg a név.És engem ne kóstólgassál,otthon kóstólgasd a hozzátartózóidat,akik ilyennek neveltek.
annmarie
2008. október 1. 12:14
Ja!És m ég valami.Most is követtem el iráshibákat,nem használok írásjavítót!!!!Ha nem tetszik,menj helyettem egyetemre:úgyis sok ész van a fejedben.Az aser kosher kis betűkkel csak ezt jelzi.
annmarie
2008. október 1. 12:09
Figyelj,te aser kosher!Te ne zsídózzál,Mert te biztos,hogy nem vagy zsídó,mint ahogy én sem.És itt kezdődik a gyűlőlet.Mivel nem tudtál mibe bele kötni,hát maradt a helyesíirás.Szerintem te is tanulhatnál még egy kis irástantés főleg nagyon sok történelmet.Igazán rád férne!És nefikázz le embereket,mert nem vagy a világ bírája.Maradj csak meg önmagadnak,és ne mások elvétett betűin lovagoljál!Ez nagyon gyengus hozzállás volt.Na csá!!!!
annmarie
2008. szeptember 30. 13:09
És még valami.Jó lenne,ha abba hagyná Budapest módszeres tönkre tevését ez a drága TomCat barátod,mert én nem azért dolgozom már 38 éve,hogy a nyugdijam helyett majd az ő szemét rombolását fizessem,adó gyanánt.Lehet,hogy neked ez tetszik,nekem visszataszitó,és ezzel nem csak én vagyok igy.Ettől még tárgyalhatnánk arról,ki a nagyobb ostobább.Na szép,rongálás és gyülölet mentes napot neked.
annmarie
2008. szeptember 30. 12:49
Lehet,de te sem igazán lehetsz túl okos!mások járnak túl a mi eszünkön,közben jót röhögnek a markukba.
Pelikán József
2008. szeptember 30. 12:14
annmarie, te kis ostoba... :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását