2024. május 14. - Bonifác

Zsidók elleni merénylet Budapesten

Garázdaság miatt indított eljárást a fővárosi rendőrség, miután ismeretlenek egy szórakozóhelyen bemutatott előadás után a távozókra vízipisztolyból ismeretlen anyagot lőttek és egy vödör fekáliával leöntötték őket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitánys
2008. szeptember 29. hétfő 16:00 - Hírextra
A közlemény szerint vasárnap éjjel érkezett a bejelentés a VI. kerületi rendőrkapitányságra, hogy a Király utca egyik szórakozóhelyén verekedés tört ki, így rendőri segítséget kértek. A rendőrség szerint a szórakozóhelyen bemutatott előadás után hat-hét, fekete csuklyát és maszkot viselő férfi jelent meg az épület előtt. Közülük hárman bementek a kávézóba, ahol dulakodni, lökdösődni kezdtek a vendégekkel, a náluk lévő vízipisztolyból ismeretlen anyagot lőttek rájuk.

"Mindezek után kihátráltak a szórakozóhelyről, de az egyik vendég utánuk ment, hogy az utcán lévőket és a három csuklyás férfit lecsitítsa, ekkor őt többször megütötték, és őt, valamint a többi kint lévő vendéget egy vödör fekáliával leöntötték, majd a helyszínről futva elmenekültek. A sértettek elmondták azt is, hogy a társasághoz tartozott egy férfi, aki kamerával rögzítette az eseményeket" - olvasható a közleményben.

Az Index internetes újság beszámolója szerint az incidens a zsidó kulturális kocsmában, a Sirályban tartott előadás után történt; a szórakozóhelyen szombaton és vasárnap Toepler Zoltán Gecy című botránydarabját mutatták be.

Az internetes lap szerint a darab rendezője, ifjabb Sebő Ferenc kapta a vödör tartalmából a legtöbbet. A szemtanúk pedig arról számoltak be, hogy a savtól azonnal kiütések lettek a nyakukon. Az Index szerint a támadáskor jelen volt az interneten Tomcat néven publikáló Polgár Tamás is, aki kamerával rögzítette az eseményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 8. 09:02
bunkó
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 7. 20:28
http://www.youtube.com/watch?v=hh_HhhoOtkw
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 7. 19:56
Hahahahahahahaha.....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását