2024. május 4. - Mónika, Flórián

Élet az Olimpia után

Dobolyi Alexandra, az Európai Parlament Külügyi Bizottságának és az Európai Szocialista Párt elnökségének tagja, egyben a párt Kína felelőse, nemzetközi delegációt vezet Kínában 2008. szeptember 16-20-között.
2008. szeptember 16. kedd 13:47 - Hírextra
A delegáció részt vesz a KKP és a kínai egyetemek által közösen szervezett konferencián, mely a "Globális kormányzás " címet viseli. A delegáció a szemináriumon kívül találkozik számos kínai miniszterrel, továbbá magas rangú párttisztviselőkkel és kormányzati tisztviselőkkel, valamint részt vesz a paraolimpia záró ceremóniáján.

Dobolyi, aki a delegáció vezetője a konferencia kapcsán megjegyezte:
" Az már mára senkinek sem kérdés, hogy Kína nem csak méreténél de gazdaságánál fogva is globális szereplővé vált! Ezért ez a konferencia egy kiváló alkalom arra, hogy elmélyítsük kapcsolatainkat a kínai féllel, megoldásokat keressünk a minket érintő egyre növekvő számú globális kihívásra, továbbá hogy együttműködésünket és kapcsolatainkat új területekre kiterjesztve sikeresen tudjunk válaszokat adni a problémák megoldására! "

A képviselő asszony aki, már több alkalommal vezettet delegációt Kínában és az ország kiváló ismerője, megjegyezte:
" A párbeszédnek egymás kölcsönös megértésén és pragmatizmuson kell alapulnia! Ezért most is azon dolgozunk, hogy a szeminárium keretében konstruktívan megvitassuk a napjaink nemzetközi politikáját meghatározó kérdéseket. Egymást meghallgatva, és lehetőleg megértve alakítsuk ki álláspontjainkat! "
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását