2024. április 30. - Katalin, Kitti

Szabó Zoltán (MSZP) Kaya Ibrahimról interpellálja Veres Jánost

Interpellációt nyújt be a jövő héten Veres János pénzügyminiszterhez Szabó Zoltán szocialista képviselő, hogy választ kapjon több kérdésre a Kaya Ibrahim néven elhíresült ügyről. Ezt az MSZP-s politikus jelentette be kedden budapesti sajtótájékoztatóján.
2008. szeptember 9. kedd 12:10 - Hírextra
A szocialista képviselő szerint több kérdés is felvetődik, például az, mi szüksége volt a Fidesz legfőbb vezetéséhez köthető személyekből alkotott gazdasági érdekhálózatnak arra, hogy közel száz vállalkozást alapítsanak? Kérdés az is, hogy mit csináltak ezek a cégek? - tette hozzá Szabó Zoltán.

A politikus szerint ha az akkoriban 400 millió forintosra becsült köztartozás a bérek után be nem fizetett munkáltatói járulékokból jön össze, akkor 1,2 milliárd forintnál nagyobb bért kellett kifizetni. Szabó Zoltán kiemelte: azt sem tudni, kinek kellett ezt kifizetni és miért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

2008. szeptember 10. 10:38
Hányszor fognak még nekiszaladni ennek a dolognak? Szabókám ha eddig nem sikerült kideríteni semmit akkor ezután sem fog. Nincs itt szó másról csak a figyelemelterelésrő mint mindig.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását