2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Személyes ügy lehetett a kettős gyilkosság

Feltételezhetően személyes ügy áll a csepeli iskolai gyilkosság hátterében - mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerda késő este az MTI kérdésére.
2009. január 8. csütörtök 06:12 - Hírextra
Valószínűleg nem a világban az utóbbi években elszaporodott iskolai lövöldözésről van szó; gyerekek ugyanis már nem voltak az épületben a gyilkosság idején - tette hozzá.

A szóvivő tájékoztatása szerint "nagyon alapos vizsgálat" folyik. Hozzátette: elég sok embert kell majd meghallgatni ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni az ügyben.

A HírTV információi szerint kedden megfenyegették az intézmény vezetőjét, hogy megölik - hangzott el a televízió szerda esti híradójában.

A hírcsatorna helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában gyakori volt a tanárok és a diákok közötti konfliktus. Kedden komolyabb verekedés alakult ki a tanulók között, és amikor a dolgozók közbeavatkoztak, a diákok megfenyegették az intézmény vezetőjét, hogy "ki fogják nyírni".

A HírTV információi szerint egyébként a támadó a helyszínen hagyta fegyverét.
A szerda esti kettős gyilkosságnak a csepel.hu szerint Takács József, az intézmény vezetője és Papp László igazgatóhelyettes az áldozata. Takács József, az önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetője is - olvasható a honlapon.

Arra a kérdésre, hogy a kórházba szállított sérülttel tudtak-e már beszélni, Tafferner Éva úgy válaszolt, ő még a műtőben van.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2009. január 8. 08:15
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=434435
"Döntően hiperaktív, halmozottan hátrányos helyzetű, autista, túlkoros, nehéz befogadóképességű, de nem szellemi sérült fiatalok oktatása zajlik az iskolában."
Vajon melyik etnikum?
"A legújabb információk szerint a halálos áldozatok az iskolában oktató tanárok voltak - egyikük az intézmény vezetője, MSZP-s önkormányzati képviselő -, akiket a tettes közvetlen közelből lőtt fejbe"
ocsabika orsós csabika
2009. január 8. 08:05
Csepelen sok az "ork". És az ilyen szakképző iskolákban rengeteg ilyen verekedés van már! Az ork "tanulók" és bandáik által!
nem nehéz kitalálni, kiféle lehet a tettes!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását