2024. május 2. - Zsigmond

Komoly vita lesz az MSZP-kongresszus összehívásáról

Erőteljes vita várható kedd este az MSZP elnökségének ülésén arról, hogy összehívják-e szeptember 27-ére a párt rendkívüli kongresszusát, ahogy azt Gyurcsány Ferenc javasolta - írta a keddi Népszava.
2008. szeptember 9. kedd 06:37 - Hírextra
A napilapnak több szocialista politikus is azt mondta, hogy az elnökség tagjai megosztottak e kérdésben, ám várhatóan "némi többséggel" átmegy majd a javaslat.

A Népszava szerint kezdeményezésével meglepte a frakció tagjait Gyurcsány Ferenc, pedig a miniszterelnök gyakran használ patthelyzetek feloldására hasonló offenzív eszközöket. A lap úgy tudja, hogy tervébe ezúttal senkit sem avatott be, Kiss Pétert és Lendvai Ildikót is csak kevéssel a bejelentés előtt informálta.

A kormányfő-pártelnök hétfőn a szocialista frakció évadnyitó tanácskozásán jelentette be: miután "veszélybe került" a szocialista és a liberális párt stratégiai-politikai szövetsége, rendkívüli kongresszust javasol annak eldöntésére, milyen úton haladjon tovább az MSZP - olvasható a Népszavában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását