2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kiderült a Gyurcsány-kormány sorsa

Erőfeszítések árán akár 2010-ig is kormányozhat a jelenlegi kabinet. A feleslegesen elköltött pénzek ellenére a szerencse a kormány mellé áll, amikor kockázatos vállalkozásokba kezd – legalábbis egy, a Hirextra felkérésére készített horoszkóp szerin
2008. szeptember 9. kedd 15:59 - Hírextra
Sokan találgatják mi lesz a sorsa a kisebbségi kormánynak. Mi már tudjuk. A legújabb Gyurcsány-kormány sorsa meg van írva a csillagokban. Az égitestek pedig nem politológusok, nem publicisták: nem hazudnak.

A 2008. május 5-én megalakult kisebbségi kormány horoszkópját a Hírextra felkérésére Bekő Éva asztrológus készítette el. A kormány Bika jegyű, aszcendense Szűz. Érdekes megfigyelni, hogy a kormány sorselemzése általában pozitív. Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc még sokáig hatalmon marad. Ezzel ellentétben áll a Magyar Köztársaság horoszkópja. E szerint egy éven belül jelentős változások lesznek a vezetőségben.

A külföldi viszonyok

Az Uránusz pontosan a Deszcendensen helyezkedik el, vagyis a külvilág általánosságban véve meglehetősen szkeptikusan, hűvös szemekkel szemléli a kormány ténykedését. Ez a konstelláció számos nyílt ellenségre is utal, akik hirtelen erővel, akár meggondolatlan hévvel szeretnék elsöpörni a fennálló magyar kormányt.



A kormány aszcendense a Szűz jegyébe esik. Ennek az uralkodó bolygója, a Merkúr a 9. házban, a külföld házában arra utal, a kormány törekszik arra, hogy a külföldi elvárásoknak megfelelően hozzon intézkedéseket, sokat ad arra, hogy jó megítélést kapjon más országoktól.

A Nap-Hold együttállás is a külföld házára esik, ami még jobban felerősíti a külkapcsolatok fontosságát, a horoszkóp szerint e kormány fő ténykedése a külkapcsolatok javítása, megerősítése lesz. Előfordulhat, hogy külföldről jelentős segítséget kap a fennmaradáshoz a kormány. De még ebben az esetben is folyamatosan támadások érik a nyílt ellenségek részéről, egy pillanatig sem lesz nyugodt körülötte a légkör.

Akár maradhat is 2010-ig

A kormány erőnléte elég jónak tűnik. Sőt, a kabinet szempontjából egyre kiélezettebb belpolitikai szituációhoz képest meglepően kedvezőnek mondható. Az életenergiát jelölő bolygók, a Nap és a Hold együttállásban vannak a Bika jegyében. Ez a konstelláció lehetőséget ad arra, hogy a Gyurcsány-kormány életben maradjon a 2010-es választásokig. Ugyanakkor a betegség házaiban is tartózkodnak bolygók, ami arra utal, hogy problémákkal, nehézségekkel kell szembesülnie, folyamatosan meg kell küzdenie az életben maradásért. A horoszkóp szerint ez erőfeszítések árán sikerülhet neki.

Az ellenzéki pártok erősségét, határozottságát jelzi a horoszkóp IV. háza. A Jupiter a kormány megalakulása után hamarosan hátráló, vagyis retrográd mozgásba kezdett. Ez azt mutatja, hogy az ellenzéki pártok a kisebbségi kormány létrejöttekor tudták legerősebben képviselni érdekeiket. Később viszont előfordulhat, hogy kicsit megtorpannak, veszítenek tettvágyukból.

Bizony-bizony, azok a bizonyos pénzek!

A Vénusz helyzete és fényszögei feleslegesen kiadott pénzekre utalnak, melyek elsősorban a negatív közvélemény csökkentését célozzák meg. A határozottan negatív külső megítélés ellenére a szerencse a kormány mellett lesz, a kockázatos vállalkozásokból a lehetőségekhez képest szerencsésen jön ki.

Az előrejelzések azt mutatják, hogy ezekben a hetekben egy kisebb „belső átalakuláson” megy keresztül a Gyurcsány-kormány, a vezetők most átgondolhatják a stratégiát, a terveket a jövőre nézve. Szeptember közepétől novemberig a jelenlegi gazdasági helyzethez képest egy kis előrelépés várható. Ennek a hatásai viszonylag gyengén érződnek, de a semmihez képest ez is pozitív változásnak tekinthető.

Decemberre az ellenzéki pártok felélénkülését mutatja a horoszkóp, de egyben a hatalmon lévő kormány szerencséjét is jelzi erre az időszakra. Az év végén, illetve 2009. elején nem várható jelentősebb változás a kormányban és az ország életében. Április-május környékén valamennyit változhat a kormány megítélése a külvilág részéről: előfordulhat, hogy először negatív irányba változik, utána viszont kedvezően alakul a kormány számára.

A kisebbségi kormány horoszkópjában a 9. házban található a legtöbb bolygó, ami azt mutatja, hogy a külkapcsolatok erősítésén kívül a törvények, jogszabályok bővítése, fejlesztése lehet még ennek a kormánynak a fő tevékenysége fennállása alatt. 2009. májusától kezdve a foglalkoztatás javulását, a munkanélküliség csökkenését mutatják a bolygók.

A Magyar Köztársaság

A jelenlegi kormány horoszkópja mellett érdemes még figyelembe venni a Magyar Köztársaság horoszkópját is. Ez arra utal, hogy a Köztársaság születésnapja, tehát 2008. október 23-a után, egy éven belül egy jelentősebb változás következhet be Magyarország vezetőségében.

A Magyar Köztársaság horoszkópja szerint ebben az időszakban zajlanak le a fontos változások az ország vezetőségében – egy erősebb kezű és az elmúlt évekhez képest lényegesen sikeresebb kormányzás várható utána –, és ezután pár évig nem valószínű jelentősebb változás e téren. Az nem egyértelmű, hogy ez a csere konkrét személyekre vagy inkább pártokra vonatkozik, de azt világosan mutatja a horoszkóp, hogy az ország életére nézve egy kifejezetten kedvező változás fog bekövetkezni.

Bekő Éva honlapja
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. szeptember 10. 04:58
Ugye? Mi cigányok jó kommunisták vagyunk!
A zsidi volt az ávós tisztállomány, mi cigók meg a kisávósok, emlékszel?
ocsabika
2008. szeptember 9. 23:32
Hát ez kurva jól sikerült!!!
ÉLJEN A KOMMUNISTA NÉPHATALOM
ELŐRE VÖRÖSÖK
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását