2024. május 5. - Györgyi

Egy híján tíz - videóval

Kilencedik hónap kilencedik napjához érkeztünk, ezért mai videóklipünk valahogy összefüggésben áll ezzel a számmal. Pedig ha Julius Caesar és Augustus nem olyan szerény, hogy hónapot nevezzen el magáról, akkor még csak a hetedikben lennénk.
2008. szeptember 9. kedd 15:07 - paulson
A kilences szám egyébként nagyon barátságos valami, biztos azért szerepel olyan gyakran az árcédulákon is. Magyarországon a Kilencek népszerűsítették a művészetben, a rock világából talán legismertebb képviselője a Trent Reznor vezette Nine Inch Nails.

A zenekar idén ünnepli huszadik születésnapját, történelme során folyamatos tagcserék jellemezték, a frontember jelenti a csapatban az állandóságot. 2007-ben láthatta élőben őket a magyar közönség, hiszen felléptek a Sziget fesztiválon.

Zenei stílusukat csak semmitmondó körmondatok árán lehetne behatárolni, maradjunk annyiban, hogy nehezen (és feleslegesen) beskatulyázható előadóról van szó. Az együttes szót kerülném, hiszen évek óta kettéosztható a NIN stúdiós csapata és a koncertező gárda Trent Reznor körül.

A választott dal kicsit ünneprontónak tűnhet a szép őszi napsütésben, de egy hallgatást mindenféleképpen megér. Talán kettőt is: érdemes megkeresni a dal Johnny Cash féle feldolgozását. Reméljük, senkit nem bántunk meg vele, jöjjön a „Hurt”!



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását