2024. április 28. - Valéria

Orvvadász bandát számoltak fel

Elkészült a vádirat egy csaknem két éven keresztül működő orvvadász banda ügyében Békés megyében, az ügyről szerdán számolnak be a nyilvánosság előtt a megyei hatóságok - jelenti a HavariaPress.
2008. szeptember 8. hétfő 12:24 - Hírextra
A jelentős kárt okozó, bűnszervezetben tevékenykedő társaság tagjaira 2007. augusztusában csaptak le a nyomozók, egy összehangolt akció keretében. Az eddigi adatok szerint az ügy vezéralakja egy sarkadi férfi volt, aki csaknem két évig irányította az illegális vadászattal foglalkozó csoport tevékenységét. Az orvvadászok Sarkad környéki vadásztársaságok területén ejtettek el különböző vadakat - engedély nélkül tartott lőfegyverekkel, valamint vadászkutyákkal -, zsákmányaik húsát pedig a feldolgozást követően értékesítették. Tevékenyégüknek egy összehangolt rendőri intézkedés vetett véget, ennek részleteiről szerdán számol majd be a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője, illetve a Békés Megyei Főügyészség sajtószóvivője.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását