2024. május 5. - Györgyi

Bilincselő álrendőrök rabolták ki

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a három embert, akik magukat rendőrnek kiadva bilincseltek meg, majd raboltak ki egy férfit Angyalföldön - értesült a HavariaPress.
2008. szeptember 8. hétfő 12:27 - Hírextra
Az egyelőre ismeretlen tettesek feltehetőleg kifigyelhették áldozatukat, mert éppen akkor csaptak le rá - augusztus 22-én dél körül -, amikor az egy pénzfelvételt követően kilépett egy XIII. kerületi áruházból. Az illetőt látszólagos rendőri intézkedés alá vonták, majd megbilincselt kézzel egy fehér Opel Astrába ültették, majd a VII. kerületbe hajtva elvették a táskáját. és eddig tisztázatlan helyszínen kilökték az autóból. A nyomozás eddigi adatai szerint az egyik elkövető 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, erős testalkatú, rövidre vágott szőkésbarna hajú. Társa 35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete haja rövidre vágott. Harmadik társuk 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna színű. Mindhárman sötétkék alapon fehér színű, "Rendőrség" felirattal ellátott pólót, sötétkék nadrágot, övükön pisztolytartót viseltek, melyben feltehetően fegyver volt; autójuk rendszáma H betűvel kezdődött. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az elkövetőkkel kapcsolatban, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását