2024. május 15. - Zsófia, Szonja

MSZP-Jobbik gázspray-csata

Gázspray-vel fújta le egymást az MSZP egyik szimpatizánsa és egy magát jobbikosnak nevező nő a szocialista Mesterházy Attila várpalotai fóruma után - jelentette a helyszínről szombaton az MTI munkatársa.
2010. március 6. szombat 19:27 - HírExtra
Az MTI munkatársa úgy látta, hogy a szocialista szimpatizáns, egy idősebb férfi fújt először a fórum helyszíne előtt tartózkodó Mesterházy Attila ellen tüntető emberekre, és ezt egy nő, aki a Jobbik hívének nevezte magát, a nála lévő gázspray-vel viszonozta.

Előzőleg az 50 tagú csoport közbekiabálással zavarta meg Mesterházy Attilának a nőnapi rendezvényen elmondott beszédét, majd amikor a szocialista miniszterelnök-jelölt elhagyta az épületet, ott szintén demonstrálók fogadták és azt kiabálták: "Hazaáruló!".

Budai Bernadett, az MSZP szóvivője az MTI-nek azt mondta, ő úgy tudja a helyi szocialisták tájékoztatása alapján, hogy szóváltás előzte meg a történteket: az MSZP egyik szimpatizánsa azt kérdezte a "hazaárulózó" csoporttól, vajon hogy lehet egy 35 éves ember hazaáruló.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását