2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Megkezdődött a híd felújítása

Megkezdődött a közúti határátkelésre szolgáló Tisza-híd felújítása Záhonyban hétfőn, a magyar-ukrán átkelőhelyen torlódásra lehet számítani a 2009 novemberéig tartó munkálatok során - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyel
2008. szeptember 8. hétfő 12:44 - Hírextra
A felújítást több szakaszban végzik, a híd személy- és teherforgalmi átkelési sávjait ütemezve zárják le, s a járműveket váltakozó irányban engedik át egyik országból a másikba - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A főhadnagy tájékoztatása szerint hétfőn a belépő kamionsávot teljesen, míg a mellette lévő személyforgalmit 1,5 méteres szélességben zárták le a forgalom elől, de mivel gyér volt az utazók száma, délig nem alakult ki várakozás a záhony-csapi határállomáson.

A sajtószóvivő kiemelte, hogy Magyarország és Ukrajna között a közúti teherforgalom csak a záhony-csapi átkelőn bonyolódhat, a teherautók másfelé nem mehetnek, viszont a személyforgalomban utazók a többi átkelőhelyet is igénybe vehetik.

A Tiszabecs-Tiszaújlak (Vilok) és a Beregsurány-Asztély (Luzsanka) közötti határállomás éjjel-nappal nyitva tart.
A Barabás-Mezőkaszony (Koszini) átkelőhely nappal 7 és 19, míg a Lónya-Harangláb (Zvonkavoje) közötti 8 órától 16 óráig fogad átkelőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását