2024. április 19. - Emma

Geszti megnősült

Geszti Péter megnősült - számolt be bulvárlapok értesüléséről a Független Hírügynökség. Geszti pénteken vette feleségül kedvesét, Ditz Editet. A ceremónia délután nagyon szűk családi körben zajlott.
2008. szeptember 8. hétfő 06:45 - Hírextra
Majd egy kerti partin - már barátaikkal - ünnepeltek. A barátok azonban csak annyit tudtak, hogy egy kerti partira hívták őket, az esküvőről nem tudtak. Ahogy Stefanek Gertrúd, a parti egyik vendége a Blikknek elmondta: "nagy meglepetés volt, amikor Péter a vendégek elé állt, és örömmel bejelentette, hogy ő és Edit férj és feleség."

Geszti Péter a titkolózást a Borsnak azzal indokolta, hogy szerették volna elkerülni a médiafelhajtást. Nem is csak maguk, hanem a családjuk és a barátaik miatt - tette hozzá.

A partin az is kiderült, hogy Edit várandós. Tavaszra várják kislányuk megszületését. A hajnalig mulató vendégek között ott volt mások mellett Ónody Eszter, Pataki Ági, Hegyi Barbara, Andy Vajna és Berkes Gábor.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását