2024. április 18. - Andrea, Ilma

A Cargóval zsarolják az SZDSZ-t?

Szerintem meg fogunk egyezni a szabad demokratákkal, és nem kell egymást zsarolgatni - fogalmazott a Magyar Nemzetnek névtelenséget kérve az egyik MSZP-s képviselő.
2008. szeptember 5. péntek 07:10 - Hírextra
A napilap pénteki számában megjelent írás szerint az MSZP-s képviselőtől arról érdeklődtek: az SZDSZ-es Csillag István gazdasági miniszter ténykedéséhez köthető MÁV Cargo-botrány mögött nem megfélemlítő akció áll-e a szabad demokratákkal szemben.

Az ügy kipattanása Szép Béla MSZP-s képviselőnek köszönhető, aki látta, hogy a vasúti vagonok gyanús eladása számos munkahely megszűnését jelenti az általa képviselt térségben - közölte a Magyar Nemzettel az informátor.

Tóth Károly (MSZP) a lap azon kérdésre, hogy a Cargo-üggyel nem kezdődött-e el egymás szennyesének kiteregetése, azt mondta: "azonnal politikai szálat keresnek, pedig büntetőügyről van szó."

Podolák György (MSZP) nem zárta ki, hogy a volt koalíciós partner számára kényes botrány előkerülése összefüggésbe hozható azzal, hogy az MSZP-nek létfontosságú a megegyezés az SZDSZ-szel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását