2024. május 2. - Zsigmond

Szellemirtók 3?

Bár a Columbia filmstúdió egyelőre nem hajlandó megerősíteni, minden jel arra mutat, hogy újra összeáll a Szellemirtók-csapat, és harmadik rész készül a nyolcvanas évek nagysikerű vígjátékához.
2008. szeptember 5. péntek 10:00 - Hírextra
A stúdió Lee Eisenberget és Gene Stupnitskyt, A hivatal című tévésorozat író-társproducereit szerződtette le a komédia forgatókönyvének megírására. A produkció egyelőre a Year One munkacímet viseli, és csak annyit tudni róla, hogy Harold Ramis rendezi.

Az 1984-ben elkészült eredeti Szellemirtók és az öt évvel később bemutatott folytatás szerzői Ramis és Dan Aykroyd voltak, a rendezői székben mindkétszer a vígjátékspecialista Ivan Reitman ült.
A Variety című szaklap nyilvánvalónak nevezte, hogy a készülődés csak egyfelé mutathat: a Columbia komolyan rászánta magát a New York-i szellemvadászat folytatására.

A Szellemirtók 1-2. a stúdió legjövedelmezőbb produkciója volt a Sötét zsaruk és a Pókember beköszöntéig. Többször is próbálkoztak a felmelegítésével, de a pletykák szerint az érintettek annyit kértek egy harmadik epizódért, hogy azt lehetetlen volt előteremteni.

Az eredeti gárda - Harold Ramis, Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson - szerződésének feltételeiről csak a szkript elkészülte után tárgyalnak, ám nyilván fontos kérdés lesz a szereplők részesedése a film nyereségéből - írta csütörtökön a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását