2024. április 25. - Márk

MegaBörze a Pecsában

Elvis Presley lemezei, a vele kapcsolatos kiadványok kerülnek előtérbe a sorrendben 42. Nemzetközi MegaBörzén, amelyet vasárnap 9 és 16 óra között tartanak, hagyományosan a Petőfi Csarnokban - tájékoztatta az MTI-t Csabai Mátyás, az esemény szervezője, a
2008. szeptember 5. péntek 09:56 - Hírextra
Az őszi MegaBörzén, Elvis halálának 31. évfordulójával (augusztus 16.) összefüggésben az énekes tiszteletére kis példányszámú, igazi ritkaságnak számító telefonkártya jelenik meg - közölte a szervező.

A Nemzetközi Megabörzén több mint száz asztalon kínálják eladásra vagy cserére a hagyományos és CD-lemezeket, könyveket, telefonkártyákat és bélyegeket. A kereskedők és látogatók Magyarország legkülönbözőbb településeiről , a szomszédos országokból, valamint Németországból, a Benelux államokból, az Egyesült Államokból, Kanadából és Japánból érkeznek.

A MegaBörzén Vincze Lilla három dalt elénekel nemrég megjelent "Angyalnak, madárnak" című CD-jéről, s dedikálja a lemezt. Csabai Mátyás szerint az énekesnő szívesen aláírja korábbi, a Napoleon Boulevard-ral közös lemezét is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását