2024. május 4. - Mónika, Flórián

Deutsch EP képviselő lesz?

Deutsch Tamás jövőre Brüsszelbe költözhet, ugyanis ő is szerepelhet a jövő évi európai parlamenti választások Fidesz-listáján a Magyar Hírlap információi szerint.A napilap csütörtöki számában olvasható cikk szerint a Fidesz-listát - ugyanúgy mint öt éve -
2008. szeptember 4. csütörtök 07:00 - Hírextra
Áder János, az Országgyűlés alelnöke korábban maga jelentette be, hogy 2009-től Brüsszelben kívánja folytatni pályafutását. A brüsszeli delegációba kerülhet ismét Gyürk András, aki az EP- és az országgyűlési választások Fidesz-kampányfőnöki teendőit is elláthatja majd.

A többi fideszes EP-képviselő munkájával is elégedettek a pártban, közülük mindenki felkerülhet az új, 2009-es listára. A Fideszben nem zárják ki, hogy tizennégy képviselőt juttathatnak az Európai Parlamentbe.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a lappal közölte: a pártban semmilyen hivatalos döntés nem született az EP-listájukkal kapcsolatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását