2022. december 5. - Vilma

A KDNP elfogadja az MDF meghívását

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke elfogadja Dávid Ibolya meghívását - közölte a párt szóvivője kedden az MTI-vel azzal kapcsolatban, hogy az MDF elnöke szombaton levélben kezdeményezte az ellenzéki pártok elnökeinek találkozóját.
2008. szeptember 2. kedd 14:41 - Hírextra
Halász Zsuzsa hangsúlyozta: a Kereszténydemokrata Néppárt számára csak az előre hozott választás kiírása elfogadható megoldás a jelenlegi helyzetre.

A pártszóvivő emlékeztetett arra, hogy Dávid Ibolya nyílt levelében is utalt arra, az ellenzéki pártoknak megvan a parlamenti többsége, így reményt keltő megegyezés születhet az előre hozott választásokról.

Az MDF elnöke szombaton, a párt választmányi ülése után tette közzé azt a nyílt levelet, melyben javasolta, hogy az ellenzéki pártok vezetői egyeztessenek a jövő évi költségvetési és adótörvényekről.
Dávid Ibolya a "megegyezés és a cselekvés felgyorsítása érdekében" kezdeményezett találkozót Orbán Viktorral, a Fidesz, Semjén Zsolttal, a Kereszténydemokrata Néppárt, valamint Fodor Gáborral, a Szabad Demokraták Szövetsége elnökével. A Fidesz és az SZDSZ egyelőre nem reagált a kezdeményezésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását