2024. április 25. - Márk

Kökény Mihály nem fél

Nem riadnak meg a Fidesz fenyegetéseitől, az MSZP áll elébe a név szerinti szavazásnak - reagált Kökény Mihály, az országgyűlés egészségügyi bizottságának szocialista elnöke az ellenzéki párt szombati felvetésére, miszerint az egészségbiztosítási törvényt
2007. december 15. szombat 17:02 - Hírextra
Kökény Mihály a Független Hírügynökségnek elmondta: Gaskó István, a Liga vezetője "tömény hazugságokkal riogatja az embereket". Állításaival ellentétben a kormány által tervezett új biztosítási rendszerben megmarad a kockázatközösség és a szolidaritás, és garantált a méltányos és igazságos egészségügyi ellátás. A különbség annyi, hogy amíg eddig a finanszírozás központjában a kórházak álltak, a jövőben a középpontban a betegek, a biztosítottak lesznek.

A szocialista politikus szerint a Fidesz és a Liga akciói mögött hatalmi ambíciók állnak. Emiatt vezetik félre az embereket, ami súlyosan felelőtlen magatartás - tette hozzá.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását