2023. december 7. - Ambrus

Rendőri intőt kapnak a szabálytalanul közlekedő iskolások

Az új tanév kezdetétől elkérhetik a közlekedési szabálysértésen ért kijevi iskolások ellenőrzőjét a közlekedési rendőrök, és a szülőknek szóló figyelmeztető bejegyzést írhatnak bele.
2008. augusztus 29. péntek 17:00 - Hírextra
Az ukrán főváros tanügyi főosztálya és a közlekedésrendészeti hatóság megállapodása értelmében szeptembertől a közlekedési biztosoknak jogukban áll majd elkérni az utcai szabálysértést elkövető diákok ellenőrzőkönyvét, és abba a szülőknek szóló, figyelmeztető bejegyzést írhatnak arról, hogy gyermekük közlekedési kihágást követett el. A rendőrök azonban nemcsak dorgálni fognak, hanem speciális jelvényeket adnak majd azoknak a gyerekeknek, akik lelkiismeretesen betartják a közlekedési szabályokat - jelentette pénteken az UNIAN hírügynökség.

A beszámoló szerint Kijevben a közlekedésrendészet munkatársai egy hónapon át tartó felvilágosító kampányba kezdtek az iskolások körében, és ennek során ismertetik a gyalogosokra vonatkozó közlekedési szabályokat. A tanév kezdetétől pedig a fővárosi iskolák többségének környékén a közlekedésrendészet munkatársai fokozzák járőrözést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását