2024. április 28. - Valéria

Három medvét megfutamító kiskutya

Három medvét futamított meg egy mindössze 7 kilós kutya az Egyesült Államokban.
2008. augusztus 26. kedd 11:45 - Hírextra
A spániel-uszkár keveréknek fő fegyvere nem a fogazata, hanem a hangja: elviselhetetlenül tud ugatni. Gazdái reggel kiengedték családi házukból szokásos kerti portyájára a mindössze 8 hónapos Pawlee-t, amely "vendégekre" bukkant: három medvére, egy anyamackóra és két bocsára. Utóbbiak is jóval termetesebbek az ebnél, ám annak irgalmatlan ugatása annyira megzavarta őket, hogy felmenekültek egy fára. Az éktelen csaholásra egy kilencéves fiúcska ment ki a házból. Visszafelé jóval gyorsabban érkezett és elújságolta szüleinek a medvetrió látogatását.

A rendőrséget vagy vadőrséget azonban nem kellett bevonni, mert a mackók maguktól megfutamodtak, visszacaplattak a kerítésen túl kezdődő vadonba.

Az eset New Jersey állam északi részén történt, és úgy tűnik, arrafelé az ölebek mellett igen harciasak az ölmacskák is. Előfordult már, hogy cica kergetett fel medvét fára.

A környéken nem ritkák a medvék, de a kutyás család még soha nem látott a portáján vagy annak közelében egyet sem. Pawlee fülbántó hősiessége révén feltehetően tíz évig megint nem fog.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását