2024. április 19. - Emma

Rocksztárok és csocsó a Pont FM sátrában

Harmadik napja tart a Sziget fesztivál hivatalosan, valójában már az ötödik napon fedezhetjük fel a Hajógyári sziget ezen arcát. A Pont FM csocsósátrában lévő hat asztal körül napról-napra több az érdeklődő, játékos, és a rockzenész.
2008. augusztus 15. péntek 18:56 - paulson

Aki esetleg még nem tévedt volna a Sziget ezen szegletére, azoknak megsúgom: a Pont FM rádió is képviselteti magát a fesztiválon Magyar Csocsó Szövetséggel összefogva egy komplex élményt nyújtva hallgatóinak és minden kedves érdeklődőnek. Mindezt a Pont FM 88.1 Csocsósátorban, amit a Hammerworld színpad mellett találhattok majd meg. Pontosan a dedikáló sátor szomszédságában.

Elhelyezkedésének köszönhetően(és annak, hogy Magyarország egyetlen rockadójának sátráról van szó) a csocsóasztalok környékén nemcsak az ingyen csocsózási lehetőségnek örülő amatőrök és a profi játékosok fordulnak meg: a jó pillanatban érkezők egy-egy rocksztárt is elcsíphetnek az asztalok körül. Ha vállalkozó kedvű zenészről van szó, akkor még csocsótudásodat is összemérheted kedvenceddel!

A csocsósátor élete minden nap reggel 10 körül indul, az esti zárás erősen közönségfüggő, de éjjel egykor általában még mindegyik asztalnál szoktak lenni. Eddig még a nagy kánikula sem tudta eltántorítani az asztali foci szerelmeseit a játéktól. A folyamatos csocsózási lehetőség mellett megnézhetjük, hogy hogyan űzik ezt a sportot a profik: vannak trükkbemutatók, de csocsóoktatás is.

Természetesen a héten, vagy az elmúlt évek során megszerzett tapasztalataitokat a sátorban naponta rendezett csocsóversenyen is kamatoztathatjátok.

A Pont FM 88.1 Csocsósátorról és a Szigetről folyamatosan frissülő információkat (és képeket) találhattok itt, a Pont FM oldalán és csocso.info oldalon ( Macsosz) a fesztivál ideje alatt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását